[vc_row][vc_column][vc_column_text]De productiekeuken zorgt ervoor dat uw vers aangevoerde en verder voorbereide gerechten dezelfde dag in uw restaurant op het menu kunnen staan.
De totale oppervlakte is 350 m² en is onderverdeeld in een hal, diverse kantoorruimtes, een opslagruimte (beneden en boven/vide) en de productiekeuken. Bij verkoop zullen de zo goed als nieuwe meubels en apparatuur blijven staan. Hieronder vallen o.a. een grote koel- en vriescombinatie, een gehaktmolen (dubbele maler), gasfornuis met oven, spoelkeuken, koffiemachine, tafels, stoelen, etc. De inrichting voldoet verder aan alle eisen.
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]